Gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.
Inlägg som är personliga påhopp tas bort. Har du åsikter om detta, kontakta webmaster på mailadress s.persson@hotmail.com

RADERAR OCKSÅ ALLA TYPER AV LÅNEERBJUDANDE!!

E-post 2. maj, 2009

Henke

Fina Vanar som inte är i "party skick", är dom inte heller välkommna? Är ju endå en amerikanare som jag tycker är värd att visas upp för folket. Kan hålla med er om att risiga åk kan stanna hemma till efter 9. mvh Henke

E-post 2. maj, 2009

martin sandborg

Hej tänkte se om man får åka på crousingen med en chevy suburban, årsmudul 89, ja skicket är rätt gott på den och inget skramel åk, hör av er så fort som möjligt så man hinner putsa lite ;)

E-post Webbsida 2. maj, 2009

Nisse Johansson

Missa inte 60-talsafton med Hep Stars och Svenne & Lotta på Metropol i Hultsfred ikväll lördag 2 maj 21-02. Entré 150:-
18 år leg.

E-post 2. maj, 2009

mia

jag tycker det är jävlig bra att ni har ordnat det så seriöst med denna cruisingen. det ska bli kul å köra cruisingen ikväll! mvh mia

E-post 2. maj, 2009

Stefan

Svar angående Volvo.

Någonstans måste gränsen dras. Cruisingen arrangeras ju av oss i Wheelers som är en förening med inriktning på USA-bilar om nu någon missat detta. Och vi har fått betala för att få tillstånd av polis och kommun för att för första gången göra en ren bilparad med i första hand jänkare på gator som är avspärrade för allmänheten. Vårt tillstånd gäller 2 maj fram till kl 21 så vi vill under denna tid visa upp jänkare och kanske någon annan bil med anknytning som passar in. Ni som åker Volvo och dylikt har ju era träffar dit vi med jänkare inte kommer in- tror jag i alla fall. Har inte ens kommit på idén att försöka.

Hoppas ni kan acceptera detta och parkera utanför och komma in och se cruisingen i alla fall.

Med detta avslutar jag för idag och hoppas vi ses ikväll på den största jänkecruisingen som Vetlanda skådat.

Cruisa lugnt

Stefan
President i Wheelers

E-post 1. maj, 2009

Kim

halloj. hur blir det med volvo 140,164,pv,amazon, med flera. kommer dom komma me eller får dom vänta tills efter 8?

E-post 1. maj, 2009

Adam

Hej. vi har en volvo 245 limousine 78 årsmodell, som vi gärna skulle vilja köra med i karavanen. Är det ok?

E-post 30. apr, 2009

mille stockaryd

endast fina bilar???? vem avgör vad som är fint??
allt är väl relativt eller ha ha ha

E-post 30. apr, 2009

Stefan

Kul att DU förstått poängen för en gång skull (hihi)! Och du har förstått det hela precis rätt oxå. Som svar på din fråga om vädret så har vi självklart offrat till gudarna varje fredag och du ska få se vilken nytta det gör. Och kanske kan jag lära dej ett o annat oxå. Ni sköter väl det där mindre bra om jag minns rätt. Ni hade väl hela erat område översvämmat för ett tag sen- det kan vara ett tecken.....

E-post 29. apr, 2009

Tibbe

Bra talat Stefan !

En bra cruising ska väl innehålla allt möjligt, mängfald du vet, he he. Superrenoverat orginal, delrenoverat, orenoverat, Custom, pilsner ( som inte är medvetet inhoppat och förstört, ) Skönt om man kan slippa BMW, volvo och vanar o dyl.

Kan man bara upplysa alla chaffisar att mkt av annsvaret på hur folk sköter sig vilar på dom och deras körkort blir det nog rätt lugnt. Hur "åskådarna sköter sig är ju värre att påverka men där är nog största problemet. Brukar alltid vara så på alla cruisingar.

Blir nog jävligt kul på lördag. Hoppas bara ni har vädergudarna med er. Ni har väl offrat till Tor och Oden ?

Väl mött på lördag. Tibbe Onkel Sams.

E-post 29. apr, 2009

Stefan

ingen övre gräns för amerikanare. Och som sagt innan men väl värt att säga igen. Bilen ska vara amerikansk eller möjligen intressant äldre bil av annat ursprung typ Kapitän, rysk limousine eller dylikt. Men oavsett bil är det viktigaste hur NI i bilarna sköter er. Därmed inte sagt att ni ska sitta som dönickar är väl bäst att tillägga. Vi ska ha en kul kväll och visa "Svensson" vilka goa gubbar och tjejer vi är.

E-post 29. apr, 2009

Jocke

Hej jag undrar om man är välkommen med lite nyare amerikanare med? i Fin fint skick, har en camaro z28 99a.

E-post Webbsida 28. apr, 2009

bonnevillestig

en eloge för ordningsreglarna.....mvh stig
glöm inte stonehouse meet tyrolen 16 maj
bilutställning,people choice,mat å dryck,motosprängning..mm mm...missa inte stället som stannade kvar på 60 talet.spelar gör bland annat buckersfield,jonny fuzz,the hub caps
100 kr in entre
www.tyrolen.se
www.stonehousecruisers.se

E-post 28. apr, 2009

Stefan

Kul att ni skriver och ställer frågor.

Vi har inte satt några exakta regler men vi kan väl utgå från följande:

Vi önskar jänkare i alla slags skick men undanber oss s k partyvanar. Ölarbilar är ju också välkomna och kul att se såklart. Vi har såna i klubben oxå. vi släpper nog igenom en och annan Kapitän med så vi bestämmer att följande gäller:

Allt från goa raggarpråmar till finbilar på Storgatan passar på vår cruising och blir insläppta.
Men eftersom vi alla älskar våra åk så kommer vi inte släppa igenom bilar där burkar och flaskor far ut genom rutorna. Sen skiter jag i om det är en rishög eller en "pärla" som gör detta. Vi delar ut soppåsar vid Bilprovningen och på torget så löser vi det problemet också. Blir alltså partybussar och handmålade svennebilar som får åka på stan nån annan gång.

Låter detta som en rimlig idé???

E-post 28. apr, 2009

Börje

Hej !

Undrar bara var ni drar gränsen för att få åka på cruisingen ? Måste det vara en upputsad "pärla" ? Går det bra med nyimporterad solbränd 60 talsjänk med lacksläpp o.dyl. Orenoverat orginal ej inhoppad eller så.

Senaste kommentaren

19.08 | 08:06

Söndagen 4 september har Bengt i Eksjö ÖPPET HUS kl.13:00 VI BJUDER PÅ FIKA ,TREVLIG MUSIK M.M. DÅ ÄR NI VÄLKOMNA

07.05 | 07:13

Kan man vara med o köra i en lada eller Hyundai oas. Har en kassettspelare med en kasset av Gunnar Wiklund.

11.12 | 08:43

Vore trevligt med foto och en liten presentation på medlemmar, styrelse och kanske supporters

23.06 | 08:09

Söndagen 4 juli (Amerikas nationaldag) kl.13:00 har vi fika o lite musik hos Bengt i Eksjö Välkomna frågor ring Bengt

Dela den här sidan